Loading...

Reverse_Graffiti

Reverse graffiti

Zoek je een doeltreffende manier om met minimale middelen een grote groep mensen te bereiken? Wat je zoekt, ligt letterlijk op straat: dankzij reverse graffiti!

Met reverse graffit spuit een hogedrukspuit een gedetailleerd gedeelte van de straat schoon, waardoor jouw logo, tekst en/of afbeelding op straat achterblijft. Er wordt dus niets aangebracht: met reverse graffiti spuiten we juist de straatstenen schoon.

Reverse graffiti, ook wel reversed graffiti genoemd, is legaal en geeft je de mogelijkheid om op plekken te adverteren waar dit anders onmogelijk is. Denk aan een drukke winkelstraat, bij een pinautomaat of op het station.

Meer weten over reverse graffiti? Bel ons even!

How_it_works

How it works

Nadat je met Streetjockeys het ontwerp van jouw straatreclame hebt besproken, maken we een sjabloon van aluminium van 130 x 130 centimeter.

Als het rustig op straat is, in de late avond en nacht, gaan onze Streetjockeys aan de slag. Door de kracht van het water blijft een afdruk van de sjabloon achter.

Je kunt zelf bepalen hoeveel afdrukken (uitingen) je van één campagne geplaatst wil hebben. Onze Streetjockeys gaan op pad voor minimaal 30 afdrukken.

De afdrukken blijven onder normale omstandigheden minimaal 6 weken zitten.

Meer weten reverse graffiti? Bel ons even!

Streetjockeys

Clean_Graffiti

Clean graffiti

Reverse graffiti laat zien dat er geen grote materiaal- en energieverslindende middelen nodig zijn om in mum van tijd een bedrijf of evenement te promoten. Daarom noemen we het ook clean graffiti.

Er wordt niets op de weg aangebracht, maar er wordt juist een specifiek gedeelte schoongespoten. De productiekosten en milieubelasting van clean graffiti zijn bovendien laag. Er wordt immers maar één sjabloon gemaakt waarmee we een onbeperkt aantal afdrukken kunnen spuiten met niets anders dan kraanwater.

Hiermee is clean graffiti veel groener dan bijvoorbeeld posterreclame. Het is zo simpel als het lijkt!

Meer weten over clean graffiti? Bel ons even!

About

About Streetjockeys

Bij Streetjockeys ben je verzekerd van goede guerrilla marketing. Onze streetjockeys spuiten met volle kracht jouw boodschap op de straat. Dat doen we in Nederland en België, onze uitvalbasis is Oss in Brabant.

Grote bedrijven als DIBO en AFAS zijn enorm te spreken over de reverse graffiti van Streetjockeys. Check hun aanbevelingsvideo’s bij Movies en neem Contact met ons op.

Meer weten over reverse graffiti? Bel ons even!

Contact


* = Verplichte velden
Streetjockeys
Angelenweg 153
5349 TG Oss
The Netherlands

+31 (0412) 405 280
info@streetjockeys.nl
Naam: *
E-mail: *
Vraag: *

Movies

Twitter

Wil jij naar het WK Wielrennen in Spanje?? Wij zoeken......: http://t.co/b1slaQ5to2

The_Jockeys

  Meet the Jockey’s
[Meet] Nathan

Om genoeg tijd te hebben voor zijn band, heeft Nathan als Streetjockey een prima baantje gevonden. Het is vooral het contrast dat hem aanspreekt: “Overdag uren goochelen met noten en akkoorden, ’s avonds lekker losgaan met een hogedrukspuit.”

Geboren: 1985
Hobby’s: Vooral muziek maken, af en toe tennissen
Favoriete merken: Excelsior Records, All Stars, zure matten en muziekhuis Aurora
Streetwise: ‘Een dag geen muziek is een dag niet geleefd’
[Meet] Aagje

Vrolijke dame Aagje is de jongste van het stel, maar dat deert de economiestudente niet. Om te zeggen dat ze van haar hobby haar beroep heeft gemaakt, gaat misschien te ver. “Maar op de kermis vond ik die waterspuitspellen altijd het leukst. En daar krijg ik nu voor betaald!”

Geboren: 1994
Hobby’s: Winkelen, schilderen, stappen met vriendinnen
Favoriete merken: Sennheiser en Starbucks
Streetwise: ‘Leef vandaag, want morgen is pas morgen’
[Meet] Syl

Als straatartiest wordt Syl vaak gevraagd om kale plekken op te vrolijken. Totdat hij helemaal rond kan komen van zijn kunsten, laat hij zijn skills zien als Streetjockey. Hij is enthousiast over de schoonmaakgraffiti. “Ik vind het supertof! Ik wil reverse graffiti ook in gaan zetten in mijn eigen werk.”

Geboren: 1990
Hobby’s: Films en tekenen
Favoriete merken: Ik ben niet zo van de merken, ik maak het liever zelf
Streetwise: ‘Doe je ding en laat niemand je van de wijs brengen’

[Meet] Roos

Studente journalistiek Roos vindt het geheimzinnige van haar bijbaantje wel spannend: “In de nacht van plek naar plek rijden, snel spuiten en weer door. Mensen kijken wel eens raar op als ze me zien met een hogedrukspuit en een regenpak. Maar als ik het heb uitgelegd, vinden ze het allemaal leuk.”

Geboren: 1990
Hobby’s: Lezen en met de hond naar het bos
Favoriete merken: Nike voor m'n schoenen, FreshCotton voor m'n kleren en Wella voor m'n haren
Streetwise: ‘Ga nooit op stap zonder hogedrukspuit, haha!’
[Meet] Bas

Overdag studeert Bas psychologie, ’s nachts gaat hij als Streetjockey de straat op. Voor hem is het een bijbaan, maar wel een ontzettend leuke: “Het is een kick als je overdag mensen ziet kijken naar de graphics die jij die nacht gespoten hebt.”

Geboren: 1989
Hobby’s: Zaalvoetbal en surfen in de zomer
Favoriete merken: G-Star, Red Bull, Instagram en Donald Duck
Streetwise: ‘Know the rules and play the game’

Cases

Er zijn geen berichten beschikbaar